Online Ödemeye Özel %15 Oto Kiralama İndirimi!

Online Ödemeye Özel %15 Oto Kiralama İndirimi!

Car Life Rent A Car muhteşem indirimleriyle ehliyeti olan herkese konforlu ulaşım fırsatları sunuyor. Şehir içinde nereye gitmek isterseniz isteyin en rahat edeceğiniz ulaşım şahsi araçlardır. Otobüs, dolmuş, metro ya da taksi gibi toplu taşıma araçlarında istenilen hijyeni, konforu sağlayabilmek pek mümkün değil. Şahsi binek araçlar ise sonuna kadar size ait, size özel bir ulaşım sunuyor. Rahat, güvenli, hijyenik ve özgür hissedeceğiniz ulaşım için Malatya oto kiralama sektörünün öncü isimlerinden biri olan firmamız Car Life Rent A Car ile indirimli araç kiralayabilirsiniz. Online ödemeye özel %25 oto kiralama indirimi sunan firmamız, geniş araç filosu ile dilediğiniz araç konforuna kavuşmanızı sağlıyor.

Malatya araç kiralama sektörü spesifik fiyatlarla ilerlemiyor; araç kiralama fiyatları marka ve modele göre değişiyor. Car Life Rent A Car ailesi olarak fiyatlar ne olursa olsun indirim sunuyor, online ödeme kolaylığını ve güvenliğini uygun fiyatlar ile daha cazip hale getiriyoruz. Malatya’da araba kiralamak istediğinizde hemen web sitemizden sisteme giriş yapın, birkaç adımlık kiralama işlemlerini tamamlayın, anında %15 oto kiralama indiriminden yararlanın. 

İndirimli Araç Kiralama Şartları

  • Kampanya 15.10.2021 tarihinden 15.05.2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • İndirimli araç kiralama hizmeti sadece şehir içi kiralama hizmetinde geçerlidir.
  • Kampanyadan ehliyet sahibi, 18 yaşını geçmiş her birey yararlanabilir.
  • Kampanya sadece araç kiralama hizmetini kapsar; trafik cezası, sigorta, limit aşım bedeli gibi çeşitli ek ödemeler aracı kiralayan kişiye aittir.
  • Car Life Rent A Car, kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir.

En uygun Malatya oto kiralama hizmetini alabileceğiniz firmamız Car Life Rent A Car, özel araca ihtiyaç duyduğunuz her an indirim kampanyalarıyla yanınızda. Daha kapsamlı bir bilgi ya da hizmete ihtiyaç duymanız halinde lütfen bizimle iletişime geçin.

Whatsapp Telefon