Dacia Sandero Stepway 4700+kdv

Dacia Sandero Stepway 4700+kdv

Dacia Sandero Stepway 4700+kdv imkanları ile beraber hizmetinize sunuluyor. Şehir otomobili olan ve dinamik tasarımı olan Dacia Sandero Stepway sağlam yapısı ile beraber en beğenilen araçlar arasında bulunmaktadır. Dacia Sandero Stepway araçları sağlam yapısı ile beraber yeni stili ile birlikte tasarımı baştan aşağı yenilenmiş durumda. Geniş bagaj hacmi ile beraber eşya gözleri bulunmaktadır. Günlük yaşam içerisinde rahat bir kullanım alanı olan Dacia Sandero Stepway keyifli yolculuğu sizlere sunmaktadır.

Konforlu İç Mekânı Bulunan Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway yeni nesil Renault Clio’ya ev sahipliği yapmaktadır.  Sandero ailesi modern bir görünüm yakalayarak Dacia Sandero Stepway arabasında yeni bir yenilik yaptılar. Her şeyden önce boyutlarda ve genişlikte bir artış ile beraber geniş bir bagaj hacmi mevcut. Aynı zamanda ayarlanabilir bagaj zemini Dacia Sandero Stepway’da bulunmaktadır. Bununla beraber LED’ler hem gündüz sürüşünde hem de gece sürüşünde pratik bir sürüş sağlamaktadır.

Romanya markası olan Dacia Sandero Stepway aracı acil durum fren sistemi ile beraber kör nokta uyarısı, arka ve ön park sensörleri, yokuş kalkış desteği, geri görüş kamerası ile beraber mutlaka tercih etmeniz gereken bir marka olmaktadır. Araç içerisinde bir multimedya sistemi bulunmaktadır aynı zamanda USB ile bluetooth ile akıllı cihazlarınızı ve telefonlarınızı rahatlıkla bağlayabileceksiniz. Bununla beraber hem navigasyon hem de medya sistemini seyahatlerinizde kullanabileceksiniz.

Şehir İçi Araç Kiralama Avantajları

Dacia Sandero Stepway ile araçlarınızı 4700+kdv fiyatları ile beraber şehir içerisinde konforlu sürüş yaşayabilirsiniz. Bunun içerisinde şirket bazında bulunan araç filosundaki araçlar ile beraber yeni model ve donanımlı araçlara erişebilirsiniz. Seçiminizi Dacia Sandero Stepway ile yaptığınız zaman markanın avantajlarından yararlanabilirsiniz. İster tatillerinizde ister özel günlerinizde ve daha birçok araca ihtiyacınız olduğunuz zaman araçlarımızı istediğiniz zaman kiralayabilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti odaklı servis ile beraber araç kiralama konusunda öne çıkan firmalardan olan Carlife Rent A Car uzun süreli tatillerinizde, günlük araç kiralama konusunda, şehir dışı tatili ve daha birçok durum için araçlarınızı Dacia Sandero Stepway ile yapabilirsiniz. Hem fiyatta hem de hizmette hiçbir zaman pişman olmazsınız. Carlife Rent A Car birçok aracı ile beraber her kullanımdan önce ve sonra araçların bakımlarını yaptırıyor. Yakıt konusunda müşterileri zorlamayan araçları filosunda barındırarak diğer firmalardan farklı bir şekilde sizlere sunuyor.

Dacia Sandero Stepway Araç Özellikleri

Dacia Sandero Stepway araç kiraladığınız zaman 4 adet bavul sığdırma imkânınız bulunuyor. Bununla beraber manuel vitesi ile beraber dizel yakıt kullanılmaktadır. 5 kişilik alanı bulunan Dacia Sandero Stepway sunduğu konfor ile beraber geniş aileler için uygundur. Kiralar araçlar konusunda en çok tercih edilen otomobiller arasında bulunmaktadır. En çok sevilen araçlar arasında bulunan Dacia Sandero Stepway 4700+kdv ile beraber rahatlıkla kiralanabilmektedir. Dacia Sandero Stepway yol tutuşu ile beraber aynı zamanda uzun yolda kullanabileceğiniz avantajlı bir araçtır.

Geniş bagaj hacmi ile özellikle tatile giderken bavullarınızı ve tatil eşyalarınızı rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Büyük bir araç değildir fakat iç hacmi geniş hale getirilerek tam bir aile arabası olmuştur. Dacia Sandero Stepway şehir dışı ve şehir içinde yakıt tüketimi konusunda fazla yakmıyor bu yüzden kişilerin araç kiralamalarında favorisi olmuştur. Uygun fiyatlar ile araç kiralama denilince akla gelen Carlife Rent A Car, bu muhteşem aracı sizlerin hizmetine sunuyor. Sektörün en uygun fiyatlarını sizlere sunarak fiyat konusunda yardımcı oluyoruz.

Tek Bir Telefon ile Araç Kiralama Hizmeti

Carlife Rent A Car içerisinde bulundurduğu araçlar ile beraber Dacia Sandero Stepway aracını kiralamak için tek bir telefon ile firmamıza ulaşarak merak ettiğiniz tüm detayları sunabilirsiniz. Araç kiralama fiyatları ile beraber ödeme seçenekleri ve daha birçok durumu isterseniz şubelerimize gelerek bilgi alabilir ve anında araçlarınızı kiralayabilirsiniz.

Herkesin gözdesi olan Dacia Sandero Stepway güçlü bir araçtır bununla beraber doğa dostu bir markadır ve araba içerisinde olası bir kaza durumunda hava yastıkları mevcuttur. Yol tutuşu oldukça pratik ve keyifli olmaktadır. Yaklaşık 170 km maksimum hıza ulaşan Dacia Sandero Stepway zorlu yollara meydan okuyor üstelik Carlife Rent A Car ile 4700+kdv fiyatlarıyla veriliyor.


Whatsapp Telefon