Malatya İnönü Üniversitesi Öğrencilerine %20 İndirim!

Malatya İnönü Üniversitesi Öğrencilerine %20 İndirim!

Malatya İnönü Üniversitesini kazananlar yaşadı! Car Life Rent A Car firması olarak üniversiteli gençlerin ayağını yerden kesiyoruz. Üniversitede hayal edilen özgür ve konforlu yaşam biraz da ulaşım sorununu çözmekten geçiyor. Malatya kiralık araç sektörünün öncü isimlerinden olan firmamız, üniversitelilerin yaşam standardını yükseltmek için yıl boyunca çeşitli kampanyalar, fırsatlar planlıyor. İnönü Üniversitesi öğrencileri, firmamızdan %20 indirim ile araç kiralama hizmetlerinden yararlanabiliyor.

Malatya rent a car sektörünün nabzını tutan firmamız, öğrencilerin okula ya da okul sonrası saatlerde gezmek, sosyalleşmek için ihtiyaç duyduğu arabayı, uygun ve indirimli fiyatlarla sunuyor. Okula giderken, okuldan çıkarken, hafta sonu gezileri yaparken, akşam güvenli ulaşımla dışarı çıkarken ve canınızın istediği her şeyi yaparken size ait bir arabayla hareket etmek istemez misiniz? Malatya oto kiralama fırsatlarımız öğrencilerin yüzünü güldürmeyi başarıyor, diledikleri her an küçük bütçelerle araç kiralamalarına zemin hazırlıyor.

Malatya İnönü Üniversitesi öğrencilerine özel %20 araç kiralama indiriminin şartlarını inceleyelim mi?

İndirimli Araç Kiralama Şartları

  • Kampanya 15.10.2021 tarihinden 15.05.2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyenler öğrenci kimliğini ya da Malatya İnönü Üniversitesi öğrencisi olduğunu kanıtlayan herhangi bir belge göstermek zorundadır.
  • İndirimli araç kiralama hizmeti sadece şehir içi kiralama hizmetinde geçerlidir.
  • Kampanyadan sadece üniversite öğrencileri yararlanabilir, başka birinin öğrenci kimliği ile katılım gerçekleştirilemez.
  • Kampanya sadece araç kiralama hizmetini kapsar; trafik cezası, sigorta, limit aşım bedeli gibi çeşitli ek ödemeler aracı kiralayan kişiye aittir.
  • Car Life Rent A Car, kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Malatya’da en uygun oto kiralama hizmetlerini en kaliteli şekilde alabileceğiniz Car Life Rent A Car, gelişmiş araç filosu ile öğrencileri bekliyor. Malatya oto kiralama hizmetleri hakkında daha geniş bilgiler almak isterseniz bir tık ve bir telefon uzağınızdayız.

Whatsapp Telefon