Mobil uylumaya özel %20 İndirim.

Mobil uylumaya özel %20 İndirim.

Yaz sezonunun gelmesi ile tatil ve gezi istekleri de bir hayli artmaya başladı. Elbette ki seyahat ve tatil isteğinin gerçekleşebilmesi adına bir araç gerekli oluyor. Herkesten uzak sessiz sakin bir tatil neredeyse herkesin vazgeçilmez hayali olmuş durumda. Car Life Rent A Car sayesinde bu hayale çok da uzak sayılmazsınız. Car Life Rent A Car herkes hayallerine kavuşsun istediği yerde istediği araç ile sevdikleri ile huzurlu bir tatil yapsın diye mobil uygulamadan kiraladığınız her araba için ödeme noktasında %20 indirim uygulamaktadır.

Car Life Rent A Car’ın eşsiz güzelliklerinden faydalanmak istiyorsanız eğer bunun için yapmanız gereken tek şey telefonunuz ya da tabletinize Car Life Rent A Car mobil uygulamasını yükleyip kayıt olmak. Evet yanlış duymadınız yapmanız gereken tek şey Car Life Rent A Car mobil uygulamasını indirip üye olmak. Daha sonra istediğiniz aracı seçerek ödeme noktasında size özel %20 indirim uygulamasını kullanabilirsiniz.

Car Life Rent A Car bahar kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Car Life rent A Car yapmış olduğu kampanya ve fırsatlar ile kullanıcılarının hem yüzünü hem de cebini güldürmeye devam ediyor. Eğer siz de Car Life Rent A Car bahar kampanyalarından faydalanmak istiyor iseniz vakit kaybetmeden en yakın Car Life şubesine ya da Car Life iletişim hattına ulaşım sağlayın.

Whatsapp Telefon