Askeri Personel ve Emniyet Mensuplarına %20 İndirim!

Askeri Personel ve Emniyet Mensuplarına %20 İndirim!

Türkiye Cumhuriyeti için yaşamlarını siper eden, vatandaşın yaşam kalitesini, güvenliğini sağlayan asker ve polislerimiz için %20 oto kiralama indirimi sunuyoruz! Car Life Rent A Car ailesi olarak ilk günden bu yana güvenli yaşam inşa etmede müthiş özveri gösteren askeri personel ve emniyet mensuplarına gönülden destek veriyor, Malatya araç kiralama hizmetlerinden en uygun fiyatlarla yararlanmalarını sağlıyoruz.  

Askeri personel ve emniyet mensubu her müşterimiz, kampanya süresince dilediği marka ve modeldeki aracı yüzde 20 indirimlerle kiralayabilecek. Malatya oto kiralama hizmetlerinin kalitesini artırırken maliyeti düşüren firmamız, hazırladığı kampanyalarla hedef kitlelerin ulaşım problemlerini en ekonomik şekilde çözüme kavuşturuyor. Rahat, keyifli, lüks ve hijyenik bir araç deneyimi için Car Life Rent A Car’ı tercih edenler, aldıkları hizmetten fazlasıyla memnun. Malatya araba kiralama fiyatları halihazırda marka – model farklılığına göre değişse de askerler ve polisler, bu fiyatlardan etkilenmiyor, her zaman indirimli fiyatlarla araç kiralayabiliyor.

İndirimli Araç Kiralama Şartları


  • Kampanya 15.10.2021 tarihinden 15.05.2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • İndirimli araç kiralama hizmeti sadece şehir içi kiralama hizmetinde geçerlidir.
  • Malatya indirimli oto kiralama kampanyasından yararlanmak isteyen asker ve polisler, resmi kimliklerini göstermekle yükümlüdür. Kampanyadan sadece asker – polis kimliğine sahip kişiler yararlanabilir.
  • Kampanya sadece araç kiralama hizmetini kapsar; trafik cezası, sigorta, limit aşım bedeli gibi çeşitli ek ödemeler aracı kiralayan kişiye aittir.
  • Car Life Rent A Car, kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir.

En uygun Malatya oto kiralama hizmetlerinin orta – lüks segment araçlarla sağlandığı firmamız, kampanyalarla birlikte ulaşımla ilgili farklı çözümler, cazip fırsatlar sunuyor. Oto kiralama ile ilgili tüm talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Car Life Rent A Car tüm kalitesiyle hizmetinizde.

Whatsapp Telefon