Malatya Araç Kiralama

Malatya Araç Kiralama

Malatya çok eski ve büyük bir uygarlığa yer sahipliği yaptığı için değerli tarihi ve kültürel zenginliklere sahiptir ayrıca Eski Malatya olarak bilinen Battalgazi'ye yakındır. Özellikle burada ziyaret edilmesi gereken tarihi yapılar Malatya Müzesi, Beşkonaklal Etnografya Müzesi ve Yeni Cami'dir. Malatya'nın eski surları da bu bölgededir. Malatya Havalimanı Araç Kiralama firmasından araç kiralamayı tercih edebilir ve Battalgazi'ye kolayca ulaşabilirsiniz.

Burada Arslantepe de MÖ 5000 yıllarına kadar izlenebilir. M.Ö. geri döndü. Bugün bu tepe açık hava müzesi olarak sergilenmekte ve Orduzu ilçesinde bulunmaktadır. Rent a Car ve Carlife Rent Malatya'ya yaklaşık 3 mil uzaklıktaki Orduzu'ya birçok araç kiralama seçeneği sunmakta.  Açık hava müzesini keşfetmek için bir gün veya daha uzun süre araç kiralayabilirsiniz. Size her zaman kiralama koşulları ve uygun fiyatlar sunan Malatya'nın tarihini ve doğal manzarasını Carlife Rent ve Rent a Car ile keşfedebilirsiniz.

Malatya’da Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler

Araç kiralama yolculuğun bir parçasıdır ve bir şirkete ait olduğunuzda sürecin basit ve şeffaf olacağını düşünürsünüz. Dürüst olmak gerekirse, hiç de değil. Arabaya yakıt ikmali yapmak için ekstra para mı ödememiz gerekiyor? Sahte kayıp iddiaları hakkında korkunç hikayeler duydum; endişelenmeli miyim? Kiralayacağım arabayı kontrol etmek için kimse bana eşlik etmeyecek mi, birinin kiralama kısmında yanımda olması önemli değil mi? Başka bir şehre gitmek için araba kiralayabilir miyiz? Araç kiralama şirketleri tarafından sağlanan olanaklar ve tüm ek hizmetler yeterli mi ve bunların hepsine ihtiyacım olacak mı? Bu sorunlar neredeyse her araç kiraladığınızda ortaya çıkıyor. Mevcut tüm seçenekler arasında araç kiralarken yapmanız veya yapmamanız gereken şeyler var.

Araç Kiralarken Plan Yapın

Arabanıza yakıt ikmali yapmak için en iyi zaman, arabanızı aldıktan sonradır. Ancak, havaalanında veya araç kiralama şirketinde değilseniz, lütfen yakıt ikmali yapın ve yakındaki diğer benzin istasyonlarını arayın. Kiralama süresinin sonunda en ulaşılabilir veya en ucuz lokasyona giden rotayı hazırlanmak gerekmektedir. Havaalanı çevresindeki sokaklar ve yollar kafa karıştırıcı ve alışılmadık olabilir. Bu sayede kayıtlı bir benzin istasyonu olmayan bir yolda araba kullanmak istemezsiniz. İşte bu anlattığımız bilgilerden faydalanarak çok kolay bir şekilde araç kiralayabilir ve benzin koyma sıkıntısıyla uğraşmadan rahat rahat işlerinizi halledip rahatça gününüzü geçirebilirsiniz.

Araç Kaza Sigortasını Araştırın

Kiraladığınız araç hasar görürse, aracı tamir ve bakıma göndererek kaybedebileceğiniz olası geliri telafi etmek için şirket kullanmama ücreti talep edecektir.
Bu ücret genellikle aracın bir günlük kiralama ücretine eklenir ve çoğu araba sigortası bu ücreti kapsamaz. Bu nedenle, araç kiralarken, lütfen acentenin arıza süresi ve araç kiralama için sağladığı sigorta türünü anlayın. Aksi takdirde lütfen sigorta şirketinize danışınız. Bazı kredi kartlarının kullanım kaybı sigortası da vardır.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon