Elâzığ Oto Kiralama

Elâzığ Oto Kiralama

Uzun yola kişisel araçlarla beraber çıkmak büyük bir ön hazırlık ve masraf gerektirir. Eğer bir iş gezisi, tatil yolculuğu yapacaksanız Elazığ oto kiralama size istediğiniz çözümü sunar. Böylece kendi otomobilinizi tehlikeye atmadan ve masrafa girmeden, pratik çözümler bulabilirsiniz.

Bunun için sadece Elazığ’da bulunan ve kaliteli, hijyenik çözümler sunan bir firma ile iletişime geçmeniz gerekir. Ardından şehir içinde değilseniz,

  1. Hangi tarihte geleceğinizi,
  2. Nasıl geleceğinizi,
  3. Hangi aracı istediğinizi,

Belirtmeniz gerekir. Ardından söylediğiniz tarihte otomobil belirttiğiniz noktaya getirilir. Bu şehir içinde bir yer olabileceği gibi otogar veya havaalanı da olabilir. Sadece sözleşmeyi imzalayarak almanız gerekir.

Ancak hâlihazırda Elazığ’da yaşıyorsanız firmaya doğrudan müracaat ederek işlem yapmanız mümkündür.

Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Elazığ aylık araç kiralama öncesinde bir takım şartların olduğu da bilinmelidir. Bunlar sağlanmıyorsa istediğiniz araç ise teslim edilmeyebilir. Bunlar açıklamalarıyla birlikte şöyledir;

  1. Yaş: Sürücünün yaşı minimum 21 olmalıdır. Ancak orta ve üst sınıf araçlarda bu 25’tir.  Lüks ve üzeri ise 28 yaştır.
  2. Ehliyet: Ekonomik, orta ve üst sınıflarda 2 yıllık ehliyet olmalıdır. Lüks ve üzeri araçlarda ise 3 senedir.
  3. Ek sürücü: Eğer aracı sizden başka kişi kullanacaksa sözleşmeye dâhil edilir.
  4. Kilometre: Araç size teslim edilince belirli bir kilometre hakkı tanınır. Bu geçince kilometre aşım ücreti bulunur.

Aracı teslim almadan önce tüm şart ve koşulların olduğu bir metin tarafınıza verilir. Bu imzalanmadan araç alınmaz. Bu nedenle tümünü okumanız ve uyarınca imzalamanız gerekir.

Alınan Araç Nasıl Bırakılır?

Kiralanan araçlar sadece size belirtilen noktaya bırakılır. Elazığ aylık araç kiralama yapmışsanız bu size aracı alırken belirtilir. Ayrıca sözleşme içerisinde de bulunabilir. Ancak unutmamak için aldığınız firmayla iletişime geçerek de istediğiniz zaman sorma hakkınız vardır.

Kiraladığınız araç bu noktaya, belirtilen gün ve saatte bırakılır. Maksimum 1 saat civarında bekleme kabul edilebilen bir durumdur. Ancak bu sürenin aşılması ekstra ücretlendirmeye dâhil olabilir. Ancak erken teslim ederseniz ücret iadesi yapılmayabilir.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon