Elazığ Araç Kiralama

Elazığ Araç Kiralama

Araç kiralama bireysel veya kurumsal anlamda yapılabilen bir işlemdir. Elâzığ Araç kiralama kişilere kendi aracını uzun yolda tehlikeye atmadan, pratik çözümler bulmanızı sağlar. Firmalara ise kendilerine ait otomobilleri almanın getirdiği maddi yükümlülüğü ortadan kaldırır. Sistemin getirdiği avantajlar şu şekildedir;

  1. İstediğiniz aracı kiralamanız mümkündür.
  2. Araç sigortası sizin tarafınızdan ödenmez.
  3. Periyodik bakım ücretleri tarafınızca ödenmez.
  4. Vergi ve kasko gibi ödemeler size ait değildir.
  5. Araç sorun çıkardığında yenisiyle değiştirmeniz mümkündür.
  6. Firmaysanız, kiraladığınız filolar şirket varlıkları arasında sayılmaz.
  7. Yapılan ödemeler banka kredi limitini etkilemez.

Araç kiralama, sizi aracın sahibi yapmaz. Aksine sözleşme dâhilinde onun kullanım hakkını tarafınıza iletir. Bu da son tarih geldiğinde sonlanır. Ancak ister uzatmanıza, isterse bittiğinde farklı bir sözleşme akdetmeniz mümkündür.

Elazığ Kiralanan Araçlar Nereden Alınır?

Elazığ’da araç kiralama herhangi bir yerden yapılabilir. Bu kapsamda şehir dışındaysanız Elazığ rent a car iletişim kurarak şehre ne zaman, hangi yolla geleceğinizi ve istediğiniz araç türünü belirtebilirsiniz. Bundan sonra aracınız sizin için o tarihte hazırlanır.

Alım yeri tamamen size göre belirlenir. Eğer otogar/havalimanı aracılığıyla gelmişseniz, buraya teslimat yapılabilir. Ancak Elazığ il sınırları içerisinde de işlem yapılabilmektedir. Sadece sözleşmeyi imzalamanız gerekir. Ardından geçen tarihler kapsamında kullanım hakkı tarafınıza verilir.

Araç Kiralamadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Araç kiralamak istiyorsanız öncesinde bazı konuları da bilmeniz gerekir. Bunlardan birincisi Elâzığ araç kiralama havalimanı ile ilgilidir. Şayet buradan alacaksanız uçağınızın tarihini vermeniz, bir gün öncesinde de iletişim kurarak yenilemeniz gerekir.

Ayrıca uçaklar bazı durumlarda rötar yapabilmektedir. Şayet böyle bir durum ortaya çıkmışsa firmayı yine bilgilendirmeniz gerekir. Böylece gecikseniz bile aracınız tarafınıza teslim edilir. Araçlarda belirli oranlarda yakıt vardır. Bunların oranına da dikkat edilmelidir.

Zira eksik olduğu durumda sizden ödeme talep edilebilir. Ancak aldığınızdan fazla olursa size ödeme yapılmama durumu vardır. Dikkat etmeniz gereken ikinci konu ise aracı kimlerin kullanacağıdır. Eğer arkadaşınız/ailenizle geliyorsanız ve sizden başka birkaç kişi de kullanacaksa sözleşmeye onların da adı dâhil edilmelidir.

İlginizi Çekebilir
  • Malatya’nın İlçeleri
    Malatya’nın İlçeleri
  • Yeni Togg
    Türkiye Yeni Togg
  • Araç Kiralama Depozitosu Nedir?
    Araç kiralama, seyahatlerde ve iş gereksinimlerinde esneklik sağlayan popüler bir hizmettir. Ancak, bir araç kiralanırken karşımıza çıkan önemli konulardan biri de "depozito"dur.
  • Findeks Notu Nedir?
    Findeks notu, bir bireyin mali geçmişini değerlendiren ve bu geçmişe dayalı olarak oluşturulan bir kredi puanı sistemidir.
  • Kiralık Araç da Hasarı Kim Öder?
    Kiralık araç kullanımı, seyahatlerimizi kolaylaştıran pratik bir çözüm sunsa da, araçta oluşabilecek hasarlar konusunda belirsizlikler de içerebilir.
Whatsapp Telefon