Malatyaspor Taraftarlarına Özel %20 İndirim!

Malatyaspor Taraftarlarına Özel %20 İndirim!

1986 yılından bu yana varlığını koruyan, her geçen yıl yükselişe geçerek Malatya’yı temsil eden Malatya spor, geniş bir taraftara sahip. Car Life Rent A Car ailesi olarak bizler de Malatyaspor takımını destekliyor, desteğimizi takım taraftarlarına özel %20 indirim ile taçlandırıyoruz. Malatya spor takımını destekleyen herkes, Malatya oto kiralama fırsatlarımızdan %20 indirimle yararlanıyor.

Takımınızı desteklerken aynı zamanda şehrinizin takımı sayesinde ulaşım fırsatlarından yararlanmak istemez misiniz? Malatya kiralık araç fiyatları bildiğiniz gibi aracın markasına, modeline göre değişkenlik gösteriyor. Her bütçeye uygun olan oto kiralama fiyatları, Car Lfe Rent A Car kampanyalarıyla daha da uygun seviyelere iniyor. Takımınız sayesinde yararlanacağınız şahane indirim ile okula, alışverişe, geziye, pikniğe, seyahatlere kısacası daha birçok yere giderken ulaşım probleminizi çözebilirsiniz.

Malatya araba kiralama kampanyalarımız yıl boyunca sürüyor, yıl boyunca ayağınızı yerden kesiyor. Malatya spor taraftarlarına özel %20 indirim fırsatlarından yararlanmanız için basit koşulları karşılıyor olmanız yeterli. İşte kampanya detayları.

İndirimli Araç Kiralama Şartları

  • Kampanya 15.10.2021 tarihinden 15.05.2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • İndirimli araç kiralama hizmeti sadece şehir içi kiralama hizmetinde geçerlidir.
  • Malatya spor taraftara özel araç kiralama indiriminden faydalanmak isteyenlerin, takımın taraftarı olduğunu ispat etmesi gereklidir. Passolig, Paso kart ya da Malatyaspor taraftarı olduğunu gösteren herhangi bir belge-kimlik-rozet yeterlidir.
  • Kampanyadan sadece taraftarlar yararlanabilir.
  • Kampanya sadece araç kiralama hizmetini kapsar; trafik cezası, sigorta, limit aşım bedeli gibi çeşitli ek ödemeler aracı kiralayan kişiye aittir.
  • Car Life Rent A Car, kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Malatya’da en uygun oto kiralama hizmeti alabileceğiniz firmamız Car Life Rent A Car, farklı marka ve modellere sahip araç filosu ile tüm şehrin ulaşım ihtiyacını karşılıyor. Malatya araç kiralama hizmetlerinden daha kapsamlı yararlanmak isterseniz, bizimle iletişime geçebilir, fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

 

Whatsapp Telefon